Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Bartın İl Başkanı Sezai Hangişi ve üyeleriyle Gazhane Kültür Parkı’nda bir araya geldi. Güncel konuların görüşüldüğü sohbete Başkan Akın’ın yanı sıra Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, sendika temsilcileri ile üyeleri de katıldı. Akın, sohbet sonrası yaptığı açıklamasında; “Türkiye Kamu Sen Bartın Şube ailesi olarak bir araya gelen değerli dostlarımın sohbetine ortak oldum. Güncel konularda fikir alışverişinde bulunduk. Davetleri için sendika temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliklerinin daim olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.