Bartın İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner, Şube Müdürleri Mahmut Semiz ve Bayram Oyan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın, misafirlerini makam odasında ağırladı. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” kentte yaşam kalitesini arttırmak için tüm kurum ve kuruluşlarla birlik beraberlik içinde çalışıyoruz.  Bizlerin en güzel gayesi halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermek ve ilimizin güzelliklerine güzellikler eklemek. Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeye hazırız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.