Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akbal Market ve Günzen Oto Döşeme Ve Branda Tente’nin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Eski Terminal Mevkiinde ticaret hayatına başlayan Abdulkadir Aktarı’ya ait Akbal Market ve Sanayi Sitesinde ticaret hayatına başlayan Muhammet Güneş ve Semih Zengin’e ait Günzen oto döşeme ve branda tente adlı işyerlerinin açılış törenine katıldı.  Başkan Akın, katıldığı törenlerde işyeri sahiplerni tebrik ederek üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,“Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmeler memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Belediye olarak memleketimizde hizmet veren ve yeni açılan tüm işyerlerinin belediye hizmetlerimizden kesintisiz şekilde faydalanmasını sağlıyor bizlere ihtiyaç duydukları noktada imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen desteği veriyoruz. İşyerlerinin sahiplerine ve çalışanlarına bereketli bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.