Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gelen talepler doğrultusunda çiftlerin nikâhlarını kendi kıymaya devam ediyor.

Başkan Akın son olarak Nurettin ve Ayşegül Yaman ile Hicabi ve Yıldız Başbuğ ailelerinin kıymetli evlatları Bahar ile Okan’ın ve Mehmet ve Semra Kor ile Dursun Ali ve Mevlüde Güleç ailelerinin evlatları Ceren ile Muhammed’in nikâh akitlerini gerçekleştirdi.  Kıydığı nikahların ardından çiftelere tek taş yüzük simgeli şilt armağan eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlere bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Yaptığı açıklamada gelen talepler üzerini nikâh akitlerini bizzat gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Cemal Akın;” Çiftlerin ve ailelerinin bu özel günlerinde yanlarında olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Programlarım doğrultusunda gelen bütün talepleri kabul etmeye çalışıyorum. Bugüne kadar özel günlerinde, davetlerinde ve etkinliklerinde vatandaşlarımızla birlikte olarak gerekli desteği vermeye çalıştım. Bundan sonrada hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşma devam edeceğiz” dedi.