Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilkaya Köyü sakinlerinden İbrahim Barış’ı evinde ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Yeşilkaya Muhtarı Mehmet Arla katıldı. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları ve ülke gündemine ait konular konuşuldu. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İbrahim Barış misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarına başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Yeşilkaya Köyü’nde İbrahim Barış’ı evinde ziyaret ettik. MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’in eşlik ettiği ziyaretimizdeki sohbetimize Yeşilkaya Muhtarı Mehmet Arla da katıldı. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum dedi.