Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretlerine  Sanayi Sitesi ve Çatmaca Caddesi’nde devam etti.

Sanayi Sitesi ve Çatmaca Caddesi’nde ki işyerlerini ziyaret ederek esnafların sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaflara belediyeyi ilgilendiren konularda ve imkânlar ölçüsünde ihtiyaç duydukları her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Esnafa belediye çalışmaları ve yeni projelerle ilgili bilgilerde veren Başkan Akın konuşmasında “Uzun yıllar esnaflık yapan birisi olarak esnaflarımızın yaşamış oldukları sıkıntıları çok iyi bilen birisiyim. Göreve başladığımız günden beri tüm esnaf odaları yöneticilerimiz ve esnaflarımızla temas halinde olduk. Bizi ilgilendiren ve yardımcı olabileceğimiz her konuda esnaflarımızın bildirdiği tüm sıkıntıları giderip talep edilen tüm ihtiyaçları karşılamak için ne lazımsa yaptık. Bundan sonrada her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Emrinize amadeyim” dedi.