Bulduğu her fırsatta esnafı ziyaret eden, esnafın yanında olduğunu belirten, dertlerini ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerine Su Terazisi Sokak’ta devam etti.

Ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Akın, aynı zamanda sorunları da dikkatlice dinleyerek notlarını aldı. Esnafların çay ikramlarını da geri çevirmeyen Başkan Cemal Akın esnaflarla çay içip belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Esnaf ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Cemal Akın, görev süreleri boyunca her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Fırsat buldukça mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini ve taleplerini dinledik. Bizleri güleryüz ve hoş sohbetleri ile misafir eden esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.