Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu esnaf ziyaretlerinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu ve vatandaşlarla selamlaştı. Başkan Akın, hafta sonu ziyaretleri kapsamında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Bartın Merkez İlçe Başkanı Makine Mühendisi Tolga Birsöz’ü işyerinde ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte ve iş adamı Mehmet Bulut’u ziyaret ederek sohbet etti. Belediye Meclis Üyesi Ufuk Kasap ile de Vefa Park’ta bir araya gelen Akın,  belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Bu ziyaretlerinin ardından kent merkezinde esnaflarla çay içip sohbet eden Akın, bir isteklerinin olup olmadığı sordu.  Başkan Cemal Akın ayrıca Karaçay Piknik Alanı’nı ziyaret ederek, hafta sonu tatilini buralarda geçiren vatandaşlarla selamlaşıp sohbet etti.

“Yaptığımız Fikir Alışverişi Başarımızdaki En Önemli Faktör”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Her zaman vatandaşlarımızı ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bize ilettikleri sorunlarla ilgili çalışma gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak başarılı olmamızda ki en önemli faktör vatandaşlarımızla olan fikir alışverişimizdir. Başarımızda önemli bir yere sahip olan esnaf ziyaretlerimiz ve vatandaşlarımızla istişaremiz devam edecek. Tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.