Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Hükümet Caddesi ile Lütfiye Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Akın, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Akın, esnaf ziyareti kapsamında caddede karşılaştığı vatandaşlarla da belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Esnaf ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Son olarak Hükümet Caddesi ile Lütfiye Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettim. Vatandaşlarımızla da selamlaşarak, tavsiye ve taleplerini dinledim. Misafirperverlikleri ve sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.