Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, Elektrik ve Elektronik Atölyesi Öğretmeni İsmail Şimşek ve Okul Aile Birliği Başkanı Melahat Eryiğit’i makamında ağırladı. Başkan Akın, sohbet havasında geçen ziyarette Covid-19 nedeni ile okul bünyesinde kurulan dezenfektan üretim laboratuvarı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yeni kurulan dezenfektan üretim laboratuvarında dezenfektan üretimine başlandı. Okulumuz önemli miktarda üretim yapıyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi vermek üzere Okul Müdürü Sayın Ahmet Öksüzoğlu beraberindeki heyetle birlikte belediyemizi ziyaret etti. Sayın Hocamız sıvı sabun, yüzey temizleyici, el ve yüzey dezenfektanı ve kolonya olmak günlük ortalama 5 ton üretim yapıldığını söyledi. Bu gerçekten önemli çalışma. İlimizden bir okulumuzun bu süreçte büyük ihtiyaç duyulan dezenfektan ürünlerin üretimini üstlenmesi takdire şayan. Görev alan herkese kolaylıklar diliyorum” dedi.