Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Akın, Çepni ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Yaşlı ve hastaları sık sık ziyaret ederek, istek ve önerilerini dinleyip, vatandaşlara yardımcı olan Belediye Başkanı Cemal Akın, Hamdi ve Güner Çepni ailesini ziyaret ederek, Hamdi Çepni’ye geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başkan Akın ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Halkımızın hizmetlerimizden daha iyi faydalanabilmesi için çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerimiz kapsamında yaşlılık ve hastalık gibi çeşitli nedenlerden ötürü bizleri görme imkânı bulamayan vatandaşlarımızı da evlerinde ziyaret edip talep ve önerilerini alıyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında, Hamdi ve Güner Çepni ailesine ziyaret gerçekleştirdim. Hastalığını üzüntüyle öğrendiğim, Bartın’ımızın güzel yürekli sanat çınarı Hamdi ağabeyime yüce rabbimden şifa diliyorum. Bizleri güler yüz ve sohbetleriyle onurlandırarak, ağırlayan Çepni ailesine teşekkür ediyorum” dedi.