Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, “Camilerimiz, içinde huzur ve huşu ile gönül birliğiyle, omuz omuza, diz dize, genç- ihtiyar, amir- memur farkı gözetilmeden yüce Allah’a yöneldiğimiz kudsî mâbedlerimizdir. Camiler, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik duygularımızı, hoşgörü anlayışımızı güçlendirdiğimiz, güzel ahlakın işlendiği, huzur ve sükûnetin hâkim olduğu ibadetgâhlardır. İnsanlar arasında hiçbir ayrım yapmaksızın her kesime eşit yaklaşan din görevlilerimizin üstün görev anlayışı ile toplumumuzu birleştirici özelliğiyle maneviyatımızı güçlendiren, paylaşım ve yardımlaşma duygularımızı pekiştiren camilerimiz; huzur kaynağımızdır. Camilerimizde bizlere önderlik eden din görevlileri, dinin anlaşılması ve yaşanmasını sağlayıp, toplumda huzurun, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenmektedirler. Tüm din görevlilerimizin ve halkımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.