Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Toprak’tan Çömlek ve Seramik adlı işyerinin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orta Mahalle Demirciler Sokak’ta ticaret hayatına başlayan Sevilay ve Kemal Rüstem’e ait Toprak’tan Çömlek ve Seramik adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “ Memleketimizde açılan yeni işyerlerinin açılış merasimlerine katılarak işletme sahipleri ve çalışanlarının mutluluklarına ortak olmak bize de büyük mutluluk veriyor. Toprak’tan Çömlek ve Seramik adlı işyerinin memleketimiz ve işletme sahipleri için hayırlı ve uğurlu olmasını, bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. Başkan Cemal Akın, konuşmasının ardından işletme sahiplerine üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti.

Davetliler ile birlikte işletmenin açılış kurdelesini kesen Başkan Cemal Akın işletmeyi gezerek satılan ürünlerini inceledi.