Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İtfaiye ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüklerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini İtfaiye Müdürlüğüne gerçekleştiren Başkan Cemal Akın personeli ile bir araya gelerek sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Akın personele kazasız belasız çalışmalar diledi. Başkan Cemal Akın daha Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve teknik Atölyeleri ziyaret etti. Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ile Atölyeleri gezen Akın, yapılan çalışmaları inceleyip bilgiler aldı.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,”   Görevine başladığımız günden bu güne kadar personelimizle birlikte gece gündüz demeden, hafta sonu tatili, bayram demeden Bartın’ımız için canla başla çalıştık. Kırıp dökmeden, karşılıklı iyi niyet ve anlayış çerçevesinde çalışıp büyük bir dayanışma örneği sergileyerek hizmet verdik. İlimiz için büyük önem eden Bartın Irmağı’nın kanalizasyondan kurtulması, hava kirliliğinin önlenmesi ve alternatif su hattının ilimize kazandırılması gibi projeleri tamamladık. Yalı Sevgi Parkı, Gazhane Kültür Parkı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, VefaPark gibi birçok sosyal alanı ilimize kazandırdık. İlimizin tanıtımı açısından çok önemli olan Kent Müzesi projesini hayata geçirdik.  Doğalgaz çalışmasıyla koordineli olarak başlatmış olduğumuz altyapı çalışmalarımız kapsamında ilimizde çok önemli çalışmalara imza attık. Hükümet Caddesi, Şadırvan Caddesi, Karakaş Caddesi, Hendekyanı Caddesi, Piryamcılar Caddesi, Kavaklı Caddesi, Davut Fırıncıoğlu Caddesi gibi birçok caddemizi yeniden düzenleyerek ilimize daha güzel bir görünüm kazandırdık. Daha önce vatandaşlarımızın geçmeye bile korktuğu yerlerden olan Yalı Bölgesi, Türbe Mevki, Belediye Bahçesi gibi karanlık alanları yerinden düzenleyerek vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebilecekleri alanlar haline getirdik.  Yapmış olduğumuz üstyapı çalışmalarımızla halkımıza çok daha iyi ulaşım imkânı sağladık. Bu yapmış olduğumuz çalışmalar Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz, memurlarımız ve işçi kardeşlerimizin özverili çalışmalarıyla ortaya çıktı. Gerek sosyal haklarınızın, gerek çalıştığınız alanların fiziki şartlarının, gerekse de araç ve ekipmanlarınızın iyileştirilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz.  Tüm personelimize kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.