Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, semt pazarlarını ziyaret ederek, satış yapan vatandaşlara bereketli ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Bartın Belediyesi tarafından Gölbucağı, TOKİ, Cumhuriyet, Hendekyanı ve Orduyeri Mahallesi’nde yapılan semt pazarları bölgenin büyük ölçüde ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Başkan Cemal Akın, Cumhuriyet Semt Pazarı’nda satış yapan vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Akın, “ Vatandaşlarımızın kendi ürettikleri sebzeleri, aile ekonomilerine katkı sunma amacıyla semt pazarlarında satışını gerçekleştiriyorlar. Gölbucağı, TOKİ, Cumhuriyet, Hendekyanı ve Orduyeri Mahallesi’nde yaptığımız semt pazarları, bulundukları bölgenin büyük ölçüde ihtiyaçlarını karşılıyor. Tüm pazarcı esnafımıza işlerinde bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.