Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düzenlediği Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düzenlediği Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin düzenlemiş olduğu Belediye Başkanları toplantısına Kumluca Belediye Başkanımız İsmail Can ve Hasankadı Belediye Başkanımız Şeref Emiroğlu ile birlikte katıldık. Çok sayıda il ilçe ve belde belediye başkanını bir araya getiren toplantıda başkanlarla, tecrübe ve birikimlere dayalı bilgi alışverişlerinde ve istişarelerde bulunduk. Herkes için çok verimli geçen toplantının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.