Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Akın, Hasankadı ve Kumluca beldelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili belediye başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.  Devam eden projelerle ilgili bilgi veren belde belediye başkanları, Başkan Akın’a misafirperverliği ve kendilerine verdiği destek için teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Hasankadı Belediye Başkanımız Sayın Şeref Emiroğlu ve Kumluca Belediye Başkanımız Sayın İsmail Can ile birlikte belediyelerimizin proje ve çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Başkanlarımıza beldelerimizde gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ediyor, yapacakları projeler için de başarılar diliyorum” dedi.