Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kurum ziyaretlerine Bartın Vergi Dairesi ile devam etti.

Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanım Aykut Oktay Ulu ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuncay Başkan Cemal Akın, Selçuk’un talep ve önerilerini diledi.  Selçuk’a belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Cemal Akın daha sonra kurum çalışmalarında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın” Halkımıza daha iyi hizmetler sunabilmek için tüm kurum ve kuruluşlara iletişim halindeyiz. Talep ve önerileri dinlemek için kurumlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz.  Bizlerin tek gayesi halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.