Bartın Digital Tv. Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın Digital Tv personeli Nilay Meryem Çömlek ve Erkan Hizoğlu ile Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Bartın Digital Tv Haber Bülteni için Bartın Belediyesi tarafından yürütülen COVİD-19 virüs salgını tedbir çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Dezenfekte çalışmalarından yapılan denetimlere kadar birçok konuda bilgiler veren Başkan Cemal Akın,  ayrıca Bartın Digital Tv. Sahibi Mustafa Ahmet Oktay’ın sorularını yanıtladı.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın, Bartın Digital Tv’nin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.