Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Varlık sebebimiz olan babaların her an saygı ve sevgiyle anılması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, “Babalık; annelik gibi yüce bir duygudur. Türk aile yapısının temel direği şüphesiz ki babalarımızdır. Ömrünü bizlere adayan, yaşamın anlamını ve güzelliğini öğreten, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek için büyük fedakârlık gösteren babalarımızı her an saygı ve sevgiyle anmalıyız. Hayatın her anında, varlıklarıyla onurlandıran tüm babaların ve özellikle şehit babalarımızın Babalar Günü’nü kutlarken, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum. Ebediyete intikal etmiş olanlara Rabbim’den rahmet diliyorum. Babalar Günü’müz kutlu olsun” dedi.