Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca’yı muhtarlık bürosunda ziyaret etti.

Belediye tarafından mahallede yapılacak olan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Başkan Cemal Akın ayrıca Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca’nın taleplerini dinledi.

Ziyarette açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Mahallelerimizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirebilmek adına muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz karşılıklı ziyaretlere hem mahallelerimizde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyor hem de vatandaşlarımızın talepleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunuyoruz.   Halkımızın talep ettiği hizmetleri sunabilmek için birlik ve beraberlik içinde hareket diyoruz” dedi.