Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sibel Hışır ve Olcay Ortakçı’nın söz yüzüklerini taktı, kurdeleyi aileler ile birlikte kesti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Nurhan ve İsmet Hışır ile Mehmet ve Emine Ortakçı ailelerinin evlatları Sibel ile Olcay’ın söz alma merasimine katıldı. Genç çiftin yüzüklerini takan Başkan Cemal Akın, çifte mutluluklar diledi.

Törende konuşma yapan Başkan Cemal Akın, Hışır ve Ortakçı ailelerinin bu özel ve heyecanlı anlarında genç çiftimizin söz yüzüklerini takarak, mutluluklarını paylaşıyorum. Evliliğin bir önceki adımı olan söz merasimleri, her iki aileyi de birbirine bağlar. Sibel Hışır ve Olcay Ortakçı kardeşimize mutluluklar, her iki aileye de söz merasiminin hayırlı olmasını diliyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi.