Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu gerçekleştirilen sünnet merasimlerine katılarak, miniklere geçmiş olsun, ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Akın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Funda ve Bülent Ulupınar çiftinin oğlu Mehmet Efe, Hülya ve Murat Aydın çiftinin oğlu Ömer, Özlem ve Sinan Canbakış çiftinin oğlu Selim Eren, Arzu ve Fuat Can çiftinin oğlu Onat’, Elif ve Yücel Aydemir çiftinin oğlu Yusuf Eymen ve Nazan ile Mecit Doğan çiftinin oğlu Miraç Sadi için tertip edilen sünnet düğünlerine katılarak, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Akın, “Allah Mürvetlerini de göstersin inşallah” dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı sünnet düğünlerinde sünnet olan çocuklar, aileleri ve davetliler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.