Bartın Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı Sergisi açılıyor.

2 Temmuz 2019 Salı Günü saat 14.00’da Yalı Yaşam Merkezi’nde ki Bartın Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılacak olan sergide Prof.Dr.Hüseyin Elmas – Selçuk Üniversitesi güzel sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof.Dr. Meliha Yılmaz– Gazi Üniversitesi güzel sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç.Dr. Meltem Demirci Katırancı– Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, Doç.Dr. Mustafa Cevat Atalay – Tekirdağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, Feridun Işıman– Kıbrıs Lefke Üniversitesi emekli öğretim üyesi-Ressam, Mehmet Ali Doğan– BRHD önceki Genel Başkanı-Resim Eğitimcisi- Ressam,Zeki Serbest– Emekli Eğitimci- Ressam, Canan Bayraktar– ressam, Elvan Sungur-Ressam, Mustafa Köseoğlu – Resim eğitmeni- Ressam, Hamiyet Köseoğlu – Ressam, Gülay KAKŞİ OKAY – Ressam, Gafur Uzuner – Ressam , tv programcısı ve Bartın’lı Ressam Erkan Geniş tarafından çalıştay süresince ortaya çıkan sanat eserleri sergilenecek.

Açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Resim ve Sanat Müzesi Çalıştayı’nın bu sene 4. gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 8 günlük süreç içinde birbirinden değerli ressam ve akademisyenleri ilimizde ağırladık. Katkı sağlayan değerli akademisyen ve sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. 2 Temmuz 2019 Salı Günü saat 14.00’da Yalı Yaşam Merkezi’nde ki Bartın Belediyesi Sanat Galerisi’nde ki sergimize tüm halkımızı davet ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.