Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Amasra Şube Başkanı Yurdanur Topçu’yu makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Akın’a teşekkür eden Şube Başkanı Topçu ise Başkan Akın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Atatürkçü Düşünce Derneği Amasra Şube Başkanımız Sayın Yurdanur Topçu belediyemizi ziyaret etti. Sayın Başkanımızla dernek faaliyetlerini konuştuk. Belediye olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Başkana nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.