Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda gerçekleştirmiş olduğu bakım onarım çalışmalarına Esentepe Mahallesi 78. Yıl Parkı’nda devam etti.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın;”  halkımızın talepleri doğrultusunda yeni park alanları yaratarak hem çocuklarımızın güven içinde oyun oynayabilmelerine hem de yetişkin vatandaşlarımızın spor yapıp güzel vakit geçirmelerine imkan sağlıyoruz. Bu çalışmamızın yanı sıra mevcut parklarımızın da periyodik aralıklarla bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetlerimizden sorun yaşamadan faydalanmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda da kent merkezinde ki parklarımızı bakımdan geçiyoruz. Ekiplerimiz son olarak Esentepe Mahallesi’nde bulunan 78. Yıl Parkı’nda bakım onarım çalışmalarına başladılar. Ekiplerimiz bir yandan parkta uzayan yabani otları temizlerken bir yandan da hasar gören çocuk oyun grupları, spor alanları ve dinleneme alanlarının bakımını yapıyor. Ayrıca ekiplerimiz boyanması gereken noktaları da boyayarak parkımızı daha güzel bir görünüme kavuşturuyor. Çalışmalarımızı kısa süre içinde tamamlayacağız” dedi.