Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kırtepe Mahallesi 626. Sokakta yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Mahallelerimize ihtiyaç duyulan alt yapı hizmetlerini vererek vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamasına en gel olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Kırtepe Mahallesi 626. Sokakta yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışma ile su deşarjında sorun yaşanan mazgallarımıza alternatif hatlar oluşturarak suların birikmesini önlemiş olacağız. Vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için altyapıda ve üstyapıda önemli tedbirler almaya devam ediyoruz. “ dedi.