Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Mahallesi Ardıç Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında ihtiyaç duyulan her noktada yol düzenleme çalışmaları yaptıklarını kaydederek asfalt yol çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi Ardıç Sokak’ta devam ettiklerini söyledi.

Akın,” Yol düzenleme çalışmalarımıza Cumhuriyet Mahallesi Ardıç Sokak’ta sürdürüyoruz.  Çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören bu bölgede ki araç yolunda ekiplerimiz zemin çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt ile düzenlemeye başladılar. 5 bin metrekarelik alanda yapacağımız çalışma ile halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sunmuş olacağız. Görevli personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.