Bartın Belediyesi tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan İnkumu Kum Zambağı Plaj Voleybol Turnası için kayıtlar başladı.

Bartın Belediyesince İnkumu Tatil Beldesi’nde gerçekleştirilecek olan İnkumu Kum Zambağı Festivali etkinlikleri kapsamında bu sene üçüncüsü düzenlenen plaj voleybol turnuvasına katılım için kayıtlar başladı. Ücretsiz ve bay-bayan karma takımlardan oluşacak olan turnuvaya katılmak isteyen sporcu ve spor severlerin 22 Temmuz 2019 Pazartesi gününe kadar Kırtepe Mahallesi Turgut Işık Caddesi’nde bulunan Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Belediye Başkanı Cemal Akın turnuva ile ilgili yaptığı açıklamasında, “15 yıl aradan sonra belediyemiz organizasyonunda düzenlenen İnkumu Plaj Voleybol Turnuvası büyük ilgi gördü. Bu sene spora gönül vermiş sporsever halkımızın katılımıyla üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Plaj Voleybolu Turnuvasını, İnkumu Kum Zambağı Festivali etkinlikleri kapsamında yapacağız. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız gibi, kültürel, sosyal ve sportif alanlarda da halkımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Şimdiden turnuvanın hayırlı olmasını diliyor, her zaman olduğu gibi spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğimizi yineliyorum” dedi.