Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi 286. Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Vatandaşlarımızın sorunsuz ulaşım imkânından yararlanabilmeleri bir yandan yeni imar yollarını ulaşıma kazandırıyor bir yandan da hasar gören yollarımızda bakım onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren 450 km’yi aşkın araç yolu düzenleme çalışması gerçekleştirdik. Şimdi ise bu çalışmamıza bir yenisini Kemerköprü Mahallesi 286. Sokak’ta ekledik. Ekiplerimiz 100 metrelik yolu sıcak asfalt ile yeninden düzenledi. Yol düzenleme ve bakım onarım çalışmalarımız ihtiyaç duyulan tüm noktalarda devam edecektir. “ dedi.