Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Karaköy Mahallesi 280. Sokak’ta sıcak asfalt ile düzenlenen araç yolunda incelemelerde bulundu.

Başkan Cemal Akın, incelemeler ile ilgili yaptığı açıklamasında, “ Belediyemize bağlı ekiplerimiz iş ve çalışma programları kapsamında şehrimizin çeşitli bölgelerinde, sıcak asfalt ile yol düzenleme, yol ve kaldırım çalışmaları, çalışmalarını sürdürüyor. Bartın Belediye Başkan Vekili Semih Kaptan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç Teknik personellerimizden yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler alarak, yerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetlerimizden kaynaklanan sorunlarla karşılaşmamaları amacıyla, tüm ekiplerimiz   çalışmalarını titizlikle sürdürmekteler. Tüm çalışanlarımıza işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.