Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bartın Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonu’nda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bartın Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü koordinesinde devam eden araç dezenfekte çalışmaları kapsamında 19 Mart 2020 tarihinden buyana toplamda 27 bin 529 aracın dezenfekte edildiğini açıkladı. Akın; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bartın Belediyesi olarak çok önemli önlemler aldık. Ekiplerimiz halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu süreçte kurduğumuz Bartın Belediyesi Araç Dezenfeksiyon İstasyonu da gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan bir tanesi. 19 Mart 2020 tarihinde kurulan Bartın Belediyesi Araç Dezenfeksiyon İstasyonumuzda 27 bin 529 aracın dezenfektesini sağladık. Görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir” dedi.