Ulusal Egemenliğimizin 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Valiliği koordinesinde araç korteji düzelendi.

Tüm kurumların araçları ile gerçekleşen kutlama programına Bartın Belediyesi’nde 8 araç ile katılım gösterdi. Marşlar ve şarkılar eşliğinde kentin cadde ve sokaklarını dolaşarak vatandaşların sevgi gösterileri eşliğinde Ulusal Egemenliğimizin 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Ulusal Egemenliğimizin 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Bartın Valiliği koordinesinde araç kortejine Bartın Belediyesi olarak araçlarımızla katılım sağladık. Marşlar ve şarkılar çalıp kentimizin cadde ve sokaklarını dolaşarak vatandaşlarımızın sevgi gösterileri eşliğinde Ulusal Egemenliğimizin 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu halkımızla yaşadık.” dedi.