19 Mart 2020 tarihinde kurulan Bartın Belediyesi Araç Dezenfeksiyon İstasyonu 22 bin 548 aracın dezenfektesini sağladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Bartın Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfeksiyon İstasyonu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Korona Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren geniş önlemler aldık. Bu tedbir amaçlı çalışmalarımızdan bir tanesi de Araç Dezenfeksiyon İstasyonumuzdur. tüm toplu taşıma araçları, Sağlık, Emniyet, Askeri Personel, Basın Mensupları, tüm muhtarlar, kamu kurumlarının resmî araçları ile fabrika ve benzeri kuruluşların personel servislerinin dezenfektesini sağlayan istasyonumuz bugüne kadar 22 bin 548 aracı dezenfekte etti. Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir” dedi.