Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 2020 Yılı yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen toplantıya, Bartın Enerji-Sa Başkent Operasyon Müdürü Ali Fuat Aslan ve Yapım İşleri Takım Yöneticisi Selahattin Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç, Hasan Arınan, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Destek Hizmetleri Müdürü Zekai Yılmaz ve Bartın Belediyesi teknik personeli katıldı. Toplantıda 2020 Yılında devam eden ve başlayacak olan yatırımlar değerlendirildi.

Toplantının ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Bartın Belediyesi olarak çalışmalarımızın sağlıklı şekilde yürütülmesi için diğer kurumlar ve yüklenici firmalar ile birlikte hareket ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılarla devam eden ve başlatılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyor buna göre yol haritamızı belirliyoruz.  Şuanda devam eden yeni dönem projelerimizin yanı sıra altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştireceğimiz bölgeler var. Yine Şiremirçavuş Mahallemizde doğalgaz çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar esnasında Bartın Enerji-Sa ile birlikte yürüteceğimiz çalışmalar var. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak bu hizmetleri halkımızın istifadesine sunacağız.” dedi.