Bartın Belediyesi tarafından organize edilen programla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Dünyada yaşanan koronavirüs COVİD-19 salgın hastalığı, yaşamı olumsuz etkileyerek, milli ve dini bayramlarımızı alanlarda kutlamaya engel oldu. Bilindiği üzere salgın hastalık tedbirleri gereği yaşama kısıtlamalar getirilmişti. Bartın Belediyesi bu süreçte son derece başarılı ve istikralı mücadelesine devam ederken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu vatandaşlara yaşattı. Belediye Başkanı Cemal Akın konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimiz kapsamında caddelerimizi, üst geçitlerimizi ve belediye binalarımızı 2000 adet Türk Bayrağı ile donattık. Gazeteci-Yazar Erkan Aşcıoğlu Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni, Şenay Şahdalaman ise Gençliğin Ata’ya Cevabını belediye hoparlöründen seslendirdi. Marşlar, günün anlam ve önemine uygun şarkıları hoparlörden yayınlayarak, içinde bulunduğumuz zorlu süreçte bayramımızı kutladık. Sonrasında, saat 19.19’da değerli ağabeyimiz Gazeteci-Yazar Erkan Aşcıoğlu ve belediye personelimiz ile birlikte İstiklâl Marşı’mızı seslendirdik” dedi.