Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, gücünü Türk halkının içten desteğinden alan Türkiye Cumhuriyeti Jandarma Teşkilatı’nın, vatandaşların huzuru ve güvenliğinin sağlanmasında görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini vurguladı. Akın, “Türk Jandarması, 1839’dan bu yana, 181 yıl boyunca daima toplumun huzur ve güvenliği için gayret göstermiş, kişilerin, kurumların ve mülkiyet hakkını gözeterek, özgürlük için güvenlik yaklaşımıyla toplum destekli asayiş hizmetinin sunulması amacı doğrultusunda başarıyla görevini ifa etmektedir. İnsan merkezli yönetim ve görev anlayışıyla ulusal ve uluslararası alanda saygınlığı tartışılamaz olan Jandarma Teşkilatımızın üstlendikleri zorlu görevleri her zaman başarıyla sürdüreceklerine olan inancımız sonsuzdur. Güvenilir ve kaliteli hizmet sunan kolluk kuvvetlerimizden olan Jandarma Teşkilatımız, komutan ve her kademedeki personeli ile ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve güvenliği ile kamu düzenini sağlamaktadır. Üstün vazife anlayışıyla kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin gücü ve teminatı olan Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.