Salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla Bartın Belediyesi Özel İnkumu Halk Otobüsleri’nde dezenfekte çalışması yapıldı.

Kurban Bayramı münasebetiyle inkumu tatil beldesinde yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların sağlığı için kentte toplu taşıma alanında hizmet veren Bartın Belediyesi İnkumu Özel Halk Otobüsleri bulunan 18 aracı dezenfekte etti. Yapılan çalışma kapsamında uzman ekipler tarafından, Bartın Belediyesi İnkumu Özel Halk Otobüsü bulunan 18 araç  dezenfekte ve sterilize edildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Covid-19 salgın tehdidine karşı ve  bulaşıcı hastalıkları önlemek, halkımıza temiz ve sağlıklı seyahat imkanı sunmak amacıyla Bartın Belediyesi Özel İnkumu Halk Otobüsleri uzman ekipler tarafından Sağlık Bakanlığı onaylı virüs ve bakteri karşıtı malzeme dezenfekte edildi” dedi.