Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Gölbucağı Mahallesi 16 nolu sokak yollarını sıcak asfalt ile düzenliyor.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler daha önce altyapı çalışmasını tamamladığı Gölbucağı Mahallesi 16 nolu saokakta Covid-19 tedbirleri kapsamında oluşabilecek tozdan vatandaşlarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması başlattı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Daha önce altyapı ihtiyaçlarını karşıladığımız Gölbucağı Mahallesi 16 noluSokak’ta Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Covid-19 tedbirleri kapsamında oluşabilecek tozdan vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi için başlatmış olduğumuz bu çalışmamızı en kısa zamanda tamamlayacağız. “ dedi.