Bartın Kızılay Şubesi kuruluşunun 152. Yılı münasebetiyle Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Kuruluşunun 152. Yılı münasebetiyle Bartın Kızılay Şube Başkanı Rıza Çakın, Kadın Kolları Başkanı Merih Özveren, Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sürerken  ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın,  Bartın Kızılay Şubesi’ne ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Akın,” Bartın Belediyesi olarak ihtiyaç duyduğunu her konuda gereken desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Kızılay’ın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.