Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapmasında 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yaman adına düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Çubuklu Köyü Camisinde il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen programda 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi vatanı ve milletinin bekası uğruna şehadete eren aziz şehitlerimiz ve gelmiş geçmiş bütün şehitlerimiz için dua okundu. Programda Başkan Cemal Akın, 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yaman’ın ailesi ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diledi.

Programında ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Ülkemizin birliği, dirliği ve beraberliği uğruna canlarını feda eden demokrasi şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.