Ata Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Berat Ustaosmanoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Ata Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Berat Ustaosmanoğlu kulübün kuruluşunun 10. yılı anısına Başkan Cemal Akın’a hediye takdim ederek destekleri için teşekkür etti.  Ustaosmanoğlu’nu tebrik eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada,” Çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişimi açısından çok önemli olan spor sadece fiziksel anlamda değil, aynı zamanda ruhsal, sosyal ve kişisel gelişiminde de önemli bir rol oynar. Bu anlamda sizlerde 10 yıldır çok önemli bir görev üstlenmektesiniz. Çocuklarımızın gelişimine sunduğunuz katkılar için teşekkür ediyorum.  Bartın Belediyesi olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda gereken desteği vermeyi hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.